Abonnement

page-5-title

Ons jaarabonnement bestaat uit een BASIS-pakket, dat u naar behoefte kunt aanvullen met extra diensten.

BASIS-pakket

  • Gebruik van onze complete set documenten voor de ISO 27001, te weten: templates, voorbeelddocumenten, handreikingen. Deze worden periodiek geactualiseerd, zodat u, uw ISMS kan aanpassen aan externe ontwikkelingen, zoals verandering in wetgeving.
  • Het gebruik van onze ISMS Tool voor ondersteuning van risicomanagement en onderhoud van het ISMS, voor twee gebruikers.
  • Toegang tot onze uitgebreide Kennisbank, met FAQ’s, leveranciersbeoordelingen, aanpak etc.
  • Twee keer per jaar een trainingsbijeenkomst, waar wij ingaan op het gebruik van onze documenten en onze ISMS Tool.
  • Een strippenkaart met 4 uren individuele ondersteuning van een ervaren adviseur. Dit voor vragen tussendoor, of bijvoorbeeld een toets op compleetheid van het ISMS.

Het BASIS-pakket geeft voldoende inhoudelijke ondersteuning voor organisaties met een werkend ISMS en voor startende organisaties die een Security Officer hebben met kennis en ervaring.

U kunt het Abonnement BASIS-pakket aanvullen met de volgende extra diensten:

Interactieve trainingen

Toegang voor één medewerker tot twaalf interactieve trainingen per jaar. Een ervaren consultant van Kwinzo beantwoordt uw vragen en geeft training op verschillende onderwerpen.

De trainingen worden gehouden door middel van videobellen of op een centrale locatie in het land en duren een dagdeel. Per organisatie mag één medewerker de trainingen bijwonen. Wilt u meer medewerkers op deze wijze trainen? Vraag naar de voorwaarden.

Interne audit

Voor het behalen van het certificaat moet u een interne audit laten uitvoeren, waarbij alle beheersmaatregelen uit de ISO 27001/NEN 7510 worden getoetst. Ook nadat het certificaat is behaald, is het belangrijk dat interne audits op tijd zijn uitgevoerd. Wij voeren voor u jaarlijks een interne audit uit en maken een audit-rapport dat voldoet aan de eisen van de externe auditor. Uit ervaring weten wij dat het moeilijk is om alle kleine actiepunten in de loop van het jaar juist uit te voeren, daarom voeren wij ook een tussentijdse toets uit, zodat u de belangrijke valkuilen kan ontlopen.

Op deze manier houden we een vinger aan de pols en wordt de voorbereiding op de externe audit een beheerste aangelegenheid. U bent altijd klaar voor een succesvolle audit.

ISI Manager

Gebruik van de ISI Manager, de tool voor het melden van, afhandelen van en het rapporteren over algemene en informatiebeveiligingsincidenten.

 

 

Adviesgesprek aanvragen

Direct plannen