Diensten

Het Abonnement, is ideaal voor organisaties die het ISMS graag zelf willen inrichten en onderhouden en die wat inhoudelijke ondersteuning kunnen gebruiken. Na het behalen van het certificaat kan het gebeuren dat u en uw Security Officer wat minder tijd hebben. Dan kunt u het Abonnement aanvullen met een Plus pakket. Ons Vaste prijs aanbod is geschikt voor organisaties die graag ontzorgd worden bij het inrichten van een ISMS. En natuurlijk: als u speciale wensen heeft, bieden wij ook Maatwerk.

ISMS Tool

Abonnement

Heeft u de mogelijkheid om veel zelf te doen? Dan is ons Abonnement de juiste keus.
Het abonnement biedt alle Ingrediënten voor het inrichten en het onderhouden van een ISMS.

ISI Manager

Plus pakket

Het Plus pakket is voor Abonnee's die, na het behalen van het certificaat, aanvullende 'hands on' ondersteuning willen. Deze dienst omvat een aantal onderdelen uit ons Abonnement, aangevuld met acties, waarmee wij de Security Officer werk uit handen nemen. 

ISO 27001 vs NEN 7510

Vaste Prijs

Wilt u graag ontzorgd worden? Dan past het 'Vaste Prijs' traject bij u. Samen met u, zorgen wij ervoor dat u binnen de afgesproken tijd en binnen het budget een certificaat behaalt tegen de NEN 7510 en/of de ISO 27001. 

Het traject

Maatwerk

Ook bieden wij diverse 'losse' diensten, afhankelijk van uw behoefte. De meest gevraagde zijn: een interne audit en /of GAP analyse, een advies over implementatie van de NEN 7513, of de NEN 7512.

Lees ook
ISMS Tool
ISI Manager

Adviesgesprek aanvragen

Direct plannen