Onze klanten zeggen

Sinds 2019 maken wij gebruik van de diensten van Kwinzo en het voelt als een warme samenwerking. Bij de start van het traject hebben zij ons goed geholpen met het beantwoorden van al onze vragen. Tijdens de interne audits zijn ze scherp, kritisch en behulpzaam. De workshops die zij geven leverde ons veel kennis op. Daarnaast maken wij binnen InToto dagelijks gebruik van de ISMS Tool en de ISI-manager. Die zijn niet meer weg te denken uit ons proces. Kwinzo levert qua ondersteuning absoluut een toegevoegde waarde voor ons als het gaat om informatiebeveiliging.

InToto - Patrick Das

Irma Koerts, Security Officer van Gen25: 'Wij werken al enkele jaren samen met Kwinzo. Ze hebben ons zeer kundig, maar ook praktisch begeleid in het certificeringstraject voor informatiebeveiliging (ISO 27001) en verzorgen nu naar volle tevredenheid onze jaarlijkse interne audits.'

Gen25 - Irma Koerts

Wij doen al vele jaren zaken met Kwinzo, in het begin hebben ze ons prima geholpen met het behalen van het NEN 7510 certificaat, nu hebben wij het abonnement, zodat we op momenten dat het nodig is, ondersteuning krijgen.

Telasoft - Martin de Ruiter

Kwinzo heeft ons ondersteund bij het inrichten van onze informatiebeveiliging en het behalen van het certificaat. In het begin heeft het werken met Kwinzo ons behoed voor activiteiten (lees kosten) die we in onze overmoed wilden gaan doen. Nu, voor het onderhoud, maken wij gebruik van het abonnement. Het geeft ons een gerust gevoel dat we de kwaliteit van onze beveiliging op het juiste niveau houden. Vooral de workshops zijn voor ons heel waardevol, omdat de Security Officer hierdoor voldoet aan de eisen met betrekking tot opleiding.

Webedu - Frank Manden

Kwinzo helpt ons al vele jaren met informatiebeveiliging en privacy. Wat vooral prettig is, is hun praktische benadering van problemen die wij tegenkomen. Wij ervaren de samenwerking als heel prettig.

De kindertelefoon

Als consultancy bedrijf gericht op ICT kunnen wij het ISMS zelf inrichten en ook onderhouden. Het abonnement van Kwinzo geeft ons precies de ondersteuning die we nodig hebben. Vragen van onze kant worden altijd snel voorzien van een praktisch antwoord.

BCE - Joost van Bilsen

Adviesgesprek aanvragen

Direct plannen